Uvjeti prodaje i način slanja

Kako bi Vam pružili samo najbolje predmete ali i sigurnost da ste kupili autentičan predmet, svi naši predmeti pokriveni su doživotnom garancijom na autentičnost. Ono što garantiramo je da u prodaji ne nudimo moderne replike već autentične predmete osim ako u opisu nije navedeno moderna replika.

Kako falsificiranje predmeta postoji od kada i sami predmeti, moguće je da se među našim predmetima pronađu i antičke krivotvorine. Ponekad je vrlo teško razlikovati original star 2000 godina i njegovu krivotvorinu nastalu 100 godina kasnije.

NAŠA GARANCIJA

Ukoliko se za bilo koji predmet stručnim vještačenjem utvrdi da nije autentičan ili ti ga ne odgovara opisu, kupac može u bilo kojem roku vratiti predmet na svoj trošak i dobiti povrat kompletnog iznosa plačenog za predmet. Predmet mora biti vračen u istom stanju kakav je i kupljen. Bilo kakvo oštečenje ili modifikacija na predmetu ukida našu garanciju povrata.

Osim doživotne garancije na autentičnost, naši predmeti pokriveni su i garancijom na zadovoljstvo. Svaki kupac može u roku 15 dana od kupovine predmeta, predmet vratiti na svoj trošak i zamijeniti ga za drugi istog iznosa ili skuplji uz nadoplatu. U ovom slučaju kupac plača poštanske troškove za povrat predmeta i slanje zamjenskog predmeta. Povrat novca za predmet u ovom slučaju nije moguć.

SLANJE POŠILJKE I PLAČANJE POUZEĆEM

Predmeti se šalju HP kurirskom službom u roku 2 radna dana od primitka narudžbe. Plačanje predmeta se vrši prilikom pouzeća predmeta od kurirske službe. Kod preuzimanja pošiljke molimo da pošiljku otvorite i provjerite zbog mogućih oštećenja. Ukoliko je predmet oštećen potrebno je sa kurirskom službom odraditi zapisnik putem kojeg ćete dobiti povrat novca plačen za oštećeni predmet. Kasnije reklamacije zbog oštećenja bez zapisnika neće biti moguće.

NARUDŽBA PREDMETA

Za narudžbu predmeta Vas molimo da nas kontaktirate putem numizmantika@gmail.com ili putem kontakt forme kako bi dogovorili detalje o slanju pošiljke. Na svaki upit vrlo brzo ćete dobiti naš odgovor.

Hvala i ugodan boravak na našoj web stranici 🙂