Chicago Bulls arena 1987-1994 certificiran komad originalnog parketa centra arene 3cmx3cm

1,400.00

Opis

Ekstra rijetka i svakako vrlo limitirana prilika za sve ljubitelje NBA lige, pogotovo Chicago Bullsa, Michael Jordana i Toni Kukoća koji su zajedno osvojili tri uzastopna naslova ali i mnogih drugih košarkaških legendi koje su igrale protiv Chicago Bullsa u periodu od 1987.-1994. godine.

U tom periodu od 7 godina prošli su doslovno svi klubovi i košarkaši NBA lige iz tog perioda i pola Hall of Fame-a je danas ispunjeno upravo tim igračima.

Po čemu je ovaj predmet također jedinstven je što su na ovom parketu igrale sve tri naše Hall of Fame legende, Toni Kukoć koji je osvojio sa Bullsima 3 uzastopna naslova a protiv njih su igrali tada i pokojni Dražen Petrović i famozni Dino Radja.

Vrlo rijetko se može pronaći predmet kao što je ovaj i koji spaja toliko mnogo košarkaških legendi a još manje naš trojac koji se upisao u Hall of Fame.

Osim naše tri legende samo još neki HOF-ovi koji su izdvojeni i na certifikatu su Magic Johnson, Larry Bird, Kareem Abdul Jabbar a certifikat potpisuju Direktor Chicago Bullsa Jerry Reinsdorf koji i dan danas obavlja tu funkciju uz malu pomoć našeg Toni Kukoća, vlasnik parketarske tvrtke Robbins Sports Surfaces koja je zamijenila parket i javni bilježnik države Ohio koji je prisustvovao certificiranju sa datumom 13.08.1997. godine.

Famozni centar Chicago Bulls arene sa crvenim bikom rezan je na komade veličine 3cmx3cm kao upravo ovaj u ponudi dok je ostatak parketa rezan na komade veličine 15cmx15cm i žučkaste je boje.

Malo je predmeta u ponudi koji spajaju tako dug period i tako velik broj legendarnih sportaša a definitivno jedini predmet za koji ja znam a da su ga dotaknuli Dražen Petrović, Toni Kukoć i Dino Radja.

Kupac će dobiti komad parketa veličine 3cmx3cm i certifikat autentičnosti.

Dodatne informacije