Uvjeti prodaje i način slanja

Kako bi Vam pružili samo najbolje predmete ali i sigurnost da ste kupili autentičan predmet, svi naši predmeti pokriveni su garancijom na autentičnost.

Ono što garantiramo je da u prodaji ne nudimo moderne replike već autentične predmete osim ako u opisu nije navedeno moderna replika.

U slučaju nezadovoljstva kupljenim predmetom, svaki kupac ima pravo u roku 30 dana vratiti predmet i dobiti povrat punog iznosa.

SLANJE POŠILJKE I PLAČANJE POUZEĆEM

Predmeti se šalju HP kurirskom službom u roku 2 radna dana od primitka narudžbe. Plačanje predmeta se vrši prilikom pouzeća predmeta od kurirske službe. Zbog plaćanja pouzećem poštarina za većinu gradova iznosi oko 50kn osim za otoke oko 70kn.

Za sve narudžbe iznad 1000kn poštarina je besplatna.

Kod preuzimanja pošiljke ako vidite neko oštećenje kutije molim da pošiljku otvorite i provjerite ispred dostavljaća zbog mogućih oštećenja. Ukoliko je predmet oštećen, potrebno je sa kurirskom službom odraditi zapisnik putem kojeg ćete dobiti povrat novca plaćen za oštećeni predmet. Kasnije reklamacije zbog oštećenja bez zapisnika neće biti moguće.

NARUDŽBA PREDMETA

Web trgovina je funkcionalna i narudžbe se vrše vrlo jednostavno. Predmet(e) stavite u košaricu i nastavite sa dovršetkom kupovine sa vašim podacima za dostavu. Za sve informacije ili probleme oko narudžbe možete nas kontaktirati na numizmantika@gmail.com

Kako su pitanju predmeti iz obiteljske kolekcije ili ti ga osobni rabljeni predmeti, uz predmet nisam u mogućnosti poslati račun. Ovo nije standardna kupi/prodaj trgovina kao većina njih na internetu. Ovo je nažalost prodaja stare obiteljske kolekcije za financiranje nove generacije. Grijeh koji ima viši cilj a vama nudi predmete kakve ste rijetko mogli vidjeti a kamo li kupiti. Bi rekla narodna: kad jednom smrkne, drugom svane 🙂