Uvjeti prodaje i način slanja

Kako bi Vam pružili samo najbolje predmete ali i sigurnost da ste kupili autentičan predmet, svi naši predmeti pokriveni su garancijom na autentičnost.

Ono što garantiramo je da u prodaji ne nudimo moderne replike već autentične predmete osim ako u opisu nije navedeno moderna replika.

U slučaju nezadovoljstva kupljenim predmetom, svaki kupac ima pravo u roku 30 dana vratiti predmet i dobiti povrat punog iznosa.

SLANJE POŠILJKE I PLAČANJE POUZEĆEM

Predmeti se šalju HP kurirskom službom u roku 2 radna dana od primitka narudžbe. Plačanje predmeta se vrši prilikom pouzeća predmeta od kurirske službe.

Kod preuzimanja pošiljke molimo da pošiljku otvorite i provjerite zbog mogućih oštećenja. Ukoliko je predmet oštećen potrebno je sa kurirskom službom odraditi zapisnik putem kojeg ćete dobiti povrat novca plačen za oštećeni predmet. Kasnije reklamacije zbog oštećenja bez zapisnika neće biti moguće.

NARUDŽBA PREDMETA

Za narudžbu predmeta Vas molimo da nas kontaktirate putem numizmantika@gmail.com ili putem kontakt forme kako bi dogovorili detalje o slanju pošiljke. Na svaki upit vrlo brzo ćete dobiti naš odgovor.

Hvala i ugodan boravak na našoj web stranici 🙂